Födelsedagsinsamling‬

I år den 20 februari fyller jag 30 år. För att fira det önskar jag mig inga paket. Det jag önskar mest av allt är att jag får leva i 30år till. Vilken märkligt önskan tänker du. Nej, inte för mig. Jag har Loeys-Dietz syndrom typ två. Det är en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som påverkar hela min kropp och och allting i mitt liv. Den påverkar bland annat mina kärl och 2011opererades jag i Bryssel, Belgien för att reparera ett aneurysm på min aorta. Jag går idag på regelbundna kontroller för att eventuella nya aneurysm ska hinna upptäckas i tid.


Eftersom diagnosen är så sällsynt finns det nästan ingen forskning om den. Därför önskar jag att du istället för att ge mig paket som ger mig glädje för stunden donerar pengar till forskning som kan ge mig glädjen av ett långt och lyckligt liv. Loeys-Dietz Syndrome Foundation arbetar för att bidra till forskning, stöd för drabbade och deras anhöriga och att sprida kunskap.

Donera till insamlingen via länken: https://loeysdietz.wedid.it/campaigns/3918/1265

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen