Boka mig som föreläsare

Boka mig som föreläsare till din skola, förening eller organisation och föreläser. Boka mig gärna till personaldagar, kongresser, medlemsmöten eller andra sammankomster genom att skicka ett e-mejl till emma.bohlin.se@gmail.com med din bokningsförfrågan. 

Jag erbjuder flera olika föreläsningar inom hållbarhetens olika områden. Min breda erfarenhet och kompetens gör mig till en resurs i många sammanhang och jag kan anpassa föreläsningarna efter dina önskemål.

Önskar ni någonting särskilt? 

Är ni intresserade av att höra om min hjärtoperation och upplevelser av internationell sjukvård eller är ni mer intresserade av övergången mellan barn och vuxenvård i Sverige när man har ett komplext hälsotillstånd.  Hör av er med er med önskemål så anpassar jag mitt föredrag till dina önskemål. Jag är utbildad miljövetare, och har ett helt liv av sällsynta erfarenheter.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen