KFUM Funkis Linköping söker fritidsledare

Funkis är en mötesplats för barn mellan 3 – 11 år med neuropsykiatrisk funktionsvariationer (NPF) och deras familjer. KFUM Linköping har med projektstöd från Arvsfonden öppnat en mötesplats kombinerat med lekrum för barn i åldern 3-11 år med neuropsykiatriska funktionsvariationer och deras familjer.
Funkis arbetar för att motverka isolering och utanförskap för barn med NPF och deras familjer genom att skapa fritidsaktiviteter med fokus på kroppen i rörelse. Här kan föräldrar mötas över en fika, samtala, stötta varandra och utbyta erfarenheter. Syskon har också samma möjlighet på till exempel filmkvällar. De har också syskonträffar, föreläsningar, och andra aktiviteter. Hela lokalen är planerad för att ge bästa förutsättningar under besöket för barn med neuropsykiatriska funktionsvariationer.

Just nu söker KFUM Linköping en fritidsledare. Att arbeta med barn som har neuropsykiatriska funktionsvariationer kräver en person som är som person är lugn, trygg och tydlig. Jag tror att det viktigaste är intresse och vilja. Jag är övertygad om att detta är en jätteintressant, rolig och givande tjänst!
Foto: Ben Wicks via Unsplash
Syntolkning: Halvkroppsfoto av en vuxen och tre barn som står bredvid varandra
på en lerväg, de har på sig gummistövlar och varma jackor.
Läs mer om KFUM  på deras webbplats. Vill du och ditt barn besöka KFUM Funkis Linköping och leka? Då går du in på deras hemsida, skapar ett användarkonto genom att följa instruktionerna och betalar medlemsavgiften (Det kostar 100 kr/år för varje barn att vara medlem). Sedan är det bara att boka tider och gå dit och leka.

Vill du veta mer kan du kontakta Mattias Ryberg, projektledare, telefon: 0735-303062. Skicka din ansökan via mejl till mattias@kfumlinkoping.se 

Annonsen finns här:

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen