Migränmonster och riddare i fluffig rustning

Skrivet någon gång under 2015:

Vissa dagar, sådana här dagar orkar man bara inte med. Vore det inte bättre om det inte fanns sådana här dagarna? Dagar när man bara ligger och slåss med migränmonster och i största allmänhet inte mår bra.
Men de kanske ändå ska finnas ändå. För när det kommer in en pojkvän genom sovrumsdörren och frågar om han kan göra någonting, lite massage, ta fram medicin, koka te eller nått? Och en orolig katt hoppar upp i fotänden för att vakta på mamma så ingenting händer henne när hon inte mår bra…
Det var så jag kom på att dem är mina riddare, som skyddar mig från det fruktansvärda migränmonstret. Pojkvännen är långhårig och skäggig och katten är ja, en katt så alltså är dom riddare i fluffig rustning. Det är bättre än den skinande sorten i alla fall, mycket mysigare…
Så ja, det är kanske inte så farligt att sådana här dagar finns…

Foto: Emma Bohlin

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen