Angående veckans del av “Mitt hjärta”

Tyvärr kommer jag inte publicera någon ny del av serien “Mitt hjärta” denna vecka. På grund av att jag haft migrän i flera dagar den under veckan har jag inte orkat att skriva färdigt nästa del. Jag vill gärna kunna känna att varje del är skriven på ett sätt som jag kan vara nöjd med och jag vill därför inte stressa fram ett nytt avsnitt som jag inte när kan vara stolt över.

Läs mer om hur jag mått under veckan i inlägget: Synden straffar sig själv
Du kan också läsa om varför i inlägget i inlägget: Lång vecka
Jag siktar på att kunna vara klar med nästa del av serien till nästa söndag och att kunna fortsätta som vanligt efter det. Jag hoppas att ni mina läsare har förståelse för detta.  
Jag önskar alla mina kära läsare en fortsatt fin söndag! 
Foto: Emma Bohlin
Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen