Lång vecka

Idag är det onsdag, det innebär att vecka tio är halvvägs. Redan är min energi helt slut. Hur ska detta sluta?! Jag började min vecka med ganska låga energinivåer på grund av att förra veckan varit så intensiv och jag knappt hunnit återhämta mig från allt som hänt i februari.

Läs mer om det här

Denna vecka har jag haft mycket att göra på jobbet och i går var jag i Nässjö hela dagen på konferens. Det var en mycket givande och bra dag men den tog på mina krafter och när jag kom hem igår somnade jag i soffan nästan direkt. Jag orkade inte ens äta middag.

Resten av veckan ska jag försöka att ta det lite mer lugnt. Jag ska jobba lite till och sen ta lite ledigt från jobbet för att kompensera för den långa dagen i tisdags eftersom jag arbetar halvtid och inte klarar av mer än så. Jag är tvungen att ta ledigt om jag arbetar mer än jag skulle klara av någon gång, är jag inte hemma efteråt och vilar blir jag sjuk istället (oftast får jag migrän). Det blir liksom som att synden straffar sig själv.

Nässjö C. Foto: Emma Bohlin.
Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen