Trött så trött

Trött, jag är så trött! Jag är alltid trött. Fatigue, eller sjukdomströtthet är en annan nivå av trötthet än “vanlig” trötthet. Den man upplever när man till exempel sovit dåligt. Den typen av trötthet är ingenting nytt i mitt liv. Men den trötthet jag nu är på en annan nivå än den jag vanligt känner.

Jag orkar knappt hålla ögonen öppna när jag skriver detta. Det har varit så här ett tag nu, att jag känt mig mer utmattad än vanligt. Det är denna trötthet som fått mig att komma till den punkten där jag kände att jag var tvungen att be om hjälp. 

Jag vill skriva och berätta mer om Sweden Rock Festival, om min sjukskrivning, om saker jag tänker och hur jag mår. Jag vill skriva om midsommar och om om min bröllopsdag. Men jag orkar inte. Jag är för trött.

Foto: Emma Bohlin
Syntolkning: En leende kvinna i solsken. 
Detta inlägg är betydligt kortare än de jag brukar skriva men det får vara så. Detta är vad jag åstadkommer just nu! Förhoppningsvis kommer jag att få tillbaka orken snart och kunna skriva om allt om det jag inte orkar skriva nu!

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen