Månadens följarfredag: Juni

Idag är det månadens följarfredag! (#FF, följa fredag. Kommer ifrån engelskans follow friday.) Sista fredagen varje månad vill jag tipsa om ett konto i sociala medier jag tycker alla borde följa! Det kan till exempel vara en organisation med mycket bra resurser, personer med positiv inställning till livet eller företag jag gillar. 

Månadens följarfredagstips är bloggen “Lungan i stormen” som drivs av Pernilla Bergman med stöd av hennes livspartner Johan Nordström.

Lungan i stormen erbjuder kamratstöd, förståelse, inspiration och tips för alla som berörs av kronisk sjukdom och psykisk ohälsa. Både för dig som är sjuk och för dig som vill få en bättre förståelse för hur livet kan te sig med kronisk sjukdom. Pernilla har själv en sällsynt autoimmun sjukdom. Sjukdomen påverkar speciellt hennes lungor. Hon har gått igenom flera operationer och är idag sjukskriven.

Lungan i stormen.
Publicerad med upphovsrättsinnehavarens tillstånd. 
Sjukdomen påverkar alla aspekter av hennes liv. Hennes motto är “Det är okej att vara sjuk!” Hon tycker inte att någon ska ska behöva smyga med sin fysiska eller psykiska sjukdom. När man läser hennes blogg märks det att den är skriven av någon som förstår hur det är. 

Följ “Lungan i stormen” på deras blogg, facebooksida, youtube, instagram och twitter.

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

2 svar på “Månadens följarfredag: Juni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen