Nya tag

Månaden som gått har varit intensiv. Jag har arbeta igen efter en tids sjukskrivning. Dessutom har jag ramlat och slagit mig i förra veckan. Det har tagit på krafterna och för de som följer bloggen har det säkert märkt att jag varit ur form eftersom jag inte skrivit så mycket som jag brukar den senaste månaden. I de inlägg jag har skrivit har jag berättat att jag haft ont och haft dåliga dagar. Det har även varit mycket med sjukvård, missade behandlingar, struliga tåg och hjälpinsatser och dessutom en sjuk pappa.

Läs mer om hur jag mått den senaste tiden i inlägget En dålig dag

Jag har försökt varva med roliga saker då och då. Men precis som allting annat tar det på krafterna och måste varvas med vila. Om inte annat får jag migrän när jag inte lyssnar på kroppen och blir sängliggande en dag eller två vresig jag vill eller inte. Månaden som kommer kommer jag förhoppningsvis att orka börja arbeta som vanligt igen. Min man fyller år och dessutom firar vi årsdagen för när vi blev tillsammans i slutet av månaden. Vi har varit tillsammans sedan september 2011, datumet är vi inte helt ense om men vi brukar fira den tjugoandra.

Foto: Tanja Ch
Syntolkning: En skogsstig där det står
en man som lyfter en kvinna samtidigt som
han kysser henne och snurrar henne runt.

Händer i bloggen i September

Tipsserierna “Månadens boktips” och “Månadens #FF” fortsätter denna månad också. Jag har tidigare skrivit att jag planerat fortsätta skriva serien om “Mitt hjärta”. Min intention har hela tiden varit att skriva klart serien så snart som möjligt. Jag skriver lite i taget när jag orkar men vill inte pressa fram någonting som inte blir bra och prioriterar därför inte att skriva när jag inte känner för det.

Den första delen av serien “Mitt hjärta” finns här

Min koncentrationsförmåga blir hela tiden lite bättre och jag hoppas snart kunna orka skriva färdigt några av de saker jag skrivit de senaste månaderna. Jag har flera intressanta historier på gång. Bland annat håller jag på med en miniserie om den rapport från Jämställdhetsmyndigheten jag delat på Twitter. Den innehåller massor av intressanta siffror så kolla gärna in den! 

Var femte kvinna med funktionsnedsättning har så låga inkomster att hon riskerar fattigdom. Läs Jämställdhetsmyndighetens analys här: https://t.co/vKJ8vSyIQY #funkpol #jämställdhet pic.twitter.com/Y6ZzV1LqXZ

— Jämställdhetsmyndigheten (@jamy_sverige) August 13, 2019

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen