Solsken och regnbågsfestival

Igår var det pride i Motala! Jag anser att alla ska ha rätten att självständigt besluta över sitt eget liv. Därför deltar jag i alla prideevenemang jag kan.

Läs mer om varför jag anser att HBTQI samhället och Funkisrörelsen borde göra gemensam sak i inlägget: HBTQ och Funkis

Solen sken på den långa paraden med regnbågsprydda människor. Det är en kärleksfest med härlig stämning. Det är inte bara HBTQI personer som går i paraden. Även stolta familjemedlemmar, vänner och andra som anser att man ska ha rätt att älska den man älskar. Efter paraden samlas vi på torget och hör Robin Nordh hålla tal. Mitt pride avslutas med att jag ser Ana Imraa dansa orientalisk dans. 
Foto: Emma Bohlin
Syntolkning: En kvinna i lång blå klänning i en dansrörelse
som får hennes kjol och långa bruna hår svepa runt. 
Detta var första gången jag lämnat lägenheten sedan olyckan. Jag hade familjen med mig hela tiden och tog mig fram med hjälp av dem och min eloped. Trotts det blev ansträngningen att ta sig ut en prövning och idag har jag blivit sängliggande med migrän. Jag måste nog ta det lugnt några dagar till men snart är jag igång igen! 

Läs mer:

En nyhetsartikel med bilder från paraden. Jag syns rulla förbi i slutet av filmen. 

MVT.se- Färgglad parad när Pride intog stan

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen