Ett nytt kapitel

Igår var min sista dag som Miljöskyddshandläggare på Länsstyrelsen i Östergötland. Nu börjar arbetssökandet på allvar. Jag vet ingenting säkert om vad jag kommer att hitta på nu men jag har en del ideér. Jag har sökt flera jobb, flera kurser till vårterminen och så har jag ju bloggen som jag kommer att fortsätta med som vanligt.

Innan jag slutade igår bjöd miljöskyddsenheten (gruppen jag tillhört) med mig ut för att äta lunch. Jag fick också en gåva från mina kollegor. Det var Skrivboken av Kristina Ohlsson den kända kriminal- och barnboksförfattaren. Hennes tips kommer jag garanterat att ha nytta av i mitt skrivande. Jag har berättat om min blogg på jobbet och nu ville de uppmuntra mig att fortsätta med skrivandet. Jag blev mycket glad för gåvan! Boken är nu tillagd på min “Att-läsa-lista”. När jag gick sa jag hej då till alla mina kollegor och tackade för mig. Det blev mycket kramar och lycka till hejarop. Det var lite tråkigt. Jag har trivts med att arbeta på Länsstyrelsen och det är mycket tack vare kollegorna. Nu börjar ett nytt spännande kapitel av mitt liv där vad som helst kan hända.

Foto: Emma Bohlin
Syntolkning: En bok med gult omslag ligger på tangentbordet
 av en bärbar dator. En grå filt syns i hörnet av bilden.
Har du några tips eller idéer om var jag ska hitta på nu? 
Tipsa mig gärna! Miljövetare söker jobb
Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen