Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag i efterskott kära läsare! Jag hoppas att din dag var fylld av kärlek och värme. Min var verkligen det. Redan på jobbet fick jag ett kärleksfyllt SMS av mamma där hon önskade mig en fin alla hjärtans dag. Hon bad mig så klart också att hälsa till hennes kattbarnbarn.

Efter jobbet åkte jag och maken till affären för att handla ingredienser till middagen tillsammans. Vi passade också på att gemensamt välja ut en bukett rosor. Liksom en present till oss från oss. Magnus åkte hem i förväg när jag stannade på affären och gjorde fler ärenden. När jag kom hem hade han maten klar och överraskade mig med ett paket. Han sa att det var till hans skönhet från mitt odjur. Vad han menade med det blev klart när jag öppnade och hittade Chip från skönheten och odjuret i form av mugg. Perfekt att lägga till min samling med temuggar med Disneytema.

Foto: Emma Bohlin

Vi åt sojafärsfyllda portabellosvampar med grönsaker och såg på Disneyfilm. När jag var mätt, nöjd och trodde att kvällen var toppad överraskade Magnus mig med en skål med färska jordgubbar till efterrätt. Jag älskar jordgubbar. Han vet verkligen hur han ska få mig att le. Nu var inte jag sämre jag än att jag också hade ordnat en present åt honom. Han fick ett nytt sällskapsspel att lägga till sin redan imponerande samling med spel i olika former. Det var precis vad han ville ha!

Vill du veta mer om hur jag träffade min man, vår förlovning och om vårt bröllop kan du läsa i dessa länkar.

Uppvaktade du någon på alla hjärtans dag eller blev du uppvaktad? Berätta i kommentarerna!

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen