Månadens följarfredag: April

Idag är det månadens följarfredag! (#FF, följa fredag. Kommer ifrån engelskans follow friday.) Sista fredagen varje månad vill jag tipsa om ett konto i sociala medier jag tycker alla borde följa! Det kan till exempel vara en organisation med mycket bra resurser, personer med positiv inställning till livet eller företag jag gillar.

Månadens följarfredagstips är författaren, debattören och föreläsaren Annika Taesler. Annika Taesler är elitryttaren som kastades av hästen, bröt nacken och blev totalförlamad. Annika Teasler är en mycket inspirerande person som upplevt som många skulle betrakta som sin värsta mardröm. I sin bok, den hyllade självbiografin ”Ända in i märgen” berättar hon om vad olyckan inneburit för henne och hur hon hittat tillbaka till livet. Efter olyckan har hon gift sig och blivit mamma. Hon sjunger också i kör, är en aktiv röst mot orättvisor inom politiken och hon älskar fortfarande hästar. I sociala medier berättar hon om sin vardag i stort och smått. Hon delar med sig av allt från debattartiklar till små vardagsroligheter. Jag tycker att är en mycket inspirerande person som engagerar!

Foto: Annika Taesler.
Publicerad med upphovsrättsinnehavarens tillstånd. 

Följ henne via hennes Facebooksida och framförallt via hennes Instagram.

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen