Gästbloggare på Lungan i stormen

I början av denna månad skrev jag i inlägget April kommer med solen att jag hade ett hemligt projekt på gång! Nu är det klart så nu kan jag berätta mer!

Jag har skrivit ett gäst-blogginlägg till den fantastiska bloggen “Lungan i stormen” där jag berättar historien om min uppväxt och hur jag tillslut fick min diagnos vid arton års ålder. Jag har berättat delar av denna historia förut detta är första gången jag berättar hela historien om vägen till min diagnos på det här sättet. Gäst blogginlägget hittar ni här:

Lungan i stormen- Emma växte upp i tron att hon var som alla andra

Foto: Emma Bohlin
Att få en diagnos påverkade mitt liv mycket. Jag var i en punkt i livet när jag redan hade många funderingar och frågor om framtiden. Den som vill veta mer om hur det påverkade mig att få en diagnos vid arton års ålder kan läsa mer i inlägget Min mörkaste plats. Där berättar jag mer om hur min depression och hur jag tog mig tillbaka från den. 

Har du fått något tungt besked i livet någon gång? Berätta gärna i kommentarerna hur du hanterat det!

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen