EU-valet 2019

Glöm inte att rösta på söndag! Själv har jag redan förtidsröstat för att vara säker på att inte missa om jag inte skulle orka i helgen.

Foto: Emma Bohlin
Syntolkning: Leende kvinna håller upp ett röstkort. 

Jag hör många i min närhet ifrågasätta EU och demokrati just nu. Jag tycker att det är otroligt viktigt att utnyttja sin rösträtt!

Det jag brukar göra när jag inte vet vad jag ska rösta på i ett val är att hitta ett parti eller en kandidat vars värdegrund liknar min. Sitter hjärtat på rätta stället kan jag sen lita på att denne alltid gör det den anser är bäst. Även om jag kanske inte håller ned i varje sakfråga känner jag mig lugn med att min röst hjälper till att göra världen till en bättre plats.  Nedan har jag inkluderat en video om EU och demokrati. Jag har även skrivit om rösträtt i inlägget “De oonskades historia del 3“. 

Ett tips för den som inte bestämt sig är SVTs valkompass

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen