Hipp hipp hurra!

Nu i Maj har bloggen funnits i ett år! När jag startade bloggen visste jag inte vad jag gav mig in på. Jag visste inte att det skulle vara så kul! Jag hade ingen aning om att det skulle finns kännas så givande att skriva, särskilt när jag får positiva kommentarer och uppmuntrande meddelanden från er som läser. Tack till alla som uppmuntrat, delat, kommenterat och berättat för andra om bloggen. Det är ni som gör det extra kul att fortsätta skriva!

Vill du läsa det första inlägget för att få veta mer om hur allting började finner du det i länken!


Bild: Cucu Petronela från Pixabay
Syntolkning: Ett marsvin med partyhatt, ett litet paket och en cupcake med ett tänt ljus.
Under flera år har jag haft tankar om att skriva om mitt liv. Men först ville jag bli klar med min utbildning och få mitt första jobb inom miljöbranschen. Jag ville inte gå ut offentligt med min privata situation innan jag nått det mål jag jobbat så hårt för i flera år! Det målet var just att få ett jobb som jag kan klara av och trivas med så att jag kan känna mig självständig. Eftersom min diagnos inte syns har jag förmånen att själv välja vad jag ska berätta, när och för vem. Innan jag hittat ett jobb ville jag inte gå ut offentligt med sånt som skulle kunna skada mina chanser att nå mitt mål. Vill man veta mer om någon idag finns all information man kan tänka sig bara några knapptryck bort. Jag var helt enkelt medveten om vad jag skulle ge för första intryck online. Även om detta inte borde spela någon roll så ville jag inte chansa. När jag efter sex års studier på Linköpings Universitet tagit examen från Miljövetarprogrammet och efter ytterligare ett par år fått jobb som miljöskyddshandläggare på Länsstyrelsen Östergötland kände jag att tiden var mogen att starta denna blogg. Nu har bloggen redan hunnit bli ett år!

Läs mer om allt jag hunnit med i mitt liv i mitt födelsedagsinlägg: Mål, livskriser och födelsedagar

Vill du uppvakta födelsedagsbarnet med en gåva önskar sig bloggen bidrag till Loeys-Dietz Syndrome Foundation. De arbetar för att bidra till forskning, stöd för drabbade och deras anhöriga och att sprida kunskap. Forskning om min diagnos kan ge mig glädjen av ett långt och lyckligt liv och det kan i sin tur kan ge mycket för bloggen. Du hittar insamlingen här.

Läs mer om min  födelsedagsinsamling här
Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen