Blogg update i sällsynta tider

Idag har jag pysslat med bloggen hela dagen. Jag har inte fått någonting speciellt gjort utan har pillat med ramverket för bloggens webbsida. Jag har försökt reda ut tekniska problem som gör att allt arbete med bloggen blir frustrerande och tar onödigt lång tid. Perfektionisten i mig ser förbättringspotentialen i allt och därför har jag också lagt orimligt mycket tid på att undersöka om det finns mallar i wordpress (verktyget jag använder för att publicera bloggen på nätet), så kallade teman som kan förbättra utseende och funktionalitet på bloggen idag. Men att hitta det perfekta temat försvåras av att jag inte direkt vet vad jag letar efter! Precis som efter många shoppingturer har en hel dags sökande och provade slutat med att jag piffat till det tema jag har och känner mig ganska nöjd trots allt!

Foto: Emma Bohlin
Syntolkning: Rosa vårblommor mot en blå himmel.

Idag hade jag egentligen planerat att studera och arbeta med att skriva ett par blogginlägg. Mina studier i hållbar kommunikation ta en stor del av min vakna tid just nu. Denna vecka har jag examination i form av ett webbinarium. Det innebär i praktiken att jag ska läsa och kommentera mina kursdeltagare arbeten om komunikationstrategi och medieval som vi skivit gruppvis förra veckan. Jag håller också på att läsa kurslitteratur inför hemtentan som kommer att avsluta kursen. Jag studerar också teckenspråk, söker arbete och försöker få tid över till att träna och att umgås med Magnus. Som vanligt ger jag mig mer att göra än jag riktigt klarar av.

Men jag vill inte ge upp någonting, speciellt inte bloggen som ger mig så mycket! Nästa vecka fyller bloggen två år! ? Jag kommer att fira genom att delta i ECRD 2020 (European Conference on Rare Diseases & Orphan Products). ECRD är det största patientledda eventet för sällsynta diagnoser i hela världen. I år hålls konferensen online 14-15maj. Självklart kommer jag att berätta om konferensen här i bloggen!

Nu när bloggen håller på att växa upp kommer jag att göra lite små modifieringar. Månadens följarfredag och månadens boktips kommer inte längre att vara månatlig. Helt enkelt för att det med tiden blir svårare och svårare att hitta innehåll till dem. I stället kommer jag att dela med mig av olika typer av tips då och då när jag har ett tips att dela! Logiskt va?

Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tycker om bloggens nya utseende!

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen