Månadens boktips: Juni

Månadens boktips är “Doktor Ozzy : råd från rockens överlevare nummer ett”. När Ozzy Osborne tillfrågades om han kunde tänka sig att svara på hälsofrågor för Sunday Times Magazine. “Är du verkligen säker på att du kommit rätt nu?” Svarade rocklegenden. Ozzy Osborne är inte känd för att han är noga med att ha hand om sin hälsa. Snarare är “The prins of darknesss” som han ibland kallas känd för sin vilda livsstil och sina grova missbruksproblem.

Månadens boktips: Doktor Ozzy : råd från rockens överlevare nummer ett.

Han har brutit sin nacke i en fyrhjulingsolycka och varit tekniskt sett död två gånger i en kemiskt inducerad koma. Hanns läkare kallar honom ett vandrande medicinsk mirakel som har överlevt allt som han utsatt sig för. Detta till trots är han vid över sextio års ålder fortfarande tillräckligt god hälsa för att fortfarande ha en aktiv musikkarriär där han spelar in musik och turnerar världen runt. Att han överlevt sin utsvävande livsstil är anledningen till att han fick frågan att skriva för tidningen. Ozzy var inte sämre än att han tackade ja.

Det bästa av detta samarbete finns sammanställt i denna bok. Det är en fantastiskt rolig bok som bjuder på många tokiga anekdoter från Ozzys liv som rockstjärna. Allt uppdelat i små korta fråga-svar avsnitt som gör detta till en perfekt bok att läsa vid tillfällen när man vill kunna läsa en kort stund och kunna lägga ifrån sig boken när som helst utan att vara orolig för att ha glömt vad som hände förra gången när man börjar läsa igen. 

Extra boktips

Tycker du också om den här boken och vill ha mer av Ossys lustigheter, lugn! Hans självbiografi Jag är Ozzy är en av de roligaste böcker jag någonsin läst. Den är inte bara en av mina favoriter utan hela min familj älskar den boken. Jag lovar många höga skratt åt alla tokigheter Ozzy berättar om i denna bok! 

Läs mer: Tips på böcker jag tycker är värda att läsa hittar du här.

Vad är ditt bästa boktips? Berätta gärna i en kommentar nedanför!

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen