Fredagstips

Jag skulle vilja tipsa om en Facebook-grupp jag är medlem i. I denna grupp kan man finna andra personer med sällsynta diagnoser och deras anhöriga. Gruppen är jättebra för den som söker andra i liknande livssituationer. Det är även en utmärkt plats att utbyta bra tips och idéer.


Ni hittar gruppen här: Facebookgrupp: Ovanliga Och Sällsynta Diagnoser. Jag hoppas att just du också vill gå med!

Show your rare. Show you care.

Igår den 28/2 var det är den sällsynta dagen. Det är den dag som valts ut för att uppmärksamma sällsynta diagnoser runt om vi världen.Därför har jag tagit en selfie där jag visar min sällsynthet utanpå! Dela gärna inlägget med detta fotot med hashtaggen: #WeAreNotRare

Foto: Emma Bohlin

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Ett svar på “Fredagstips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen