Nyhet! Bloggen har fått nya loggor

Premiär för bloggens nya loggor! Den finns i två versioner, en rund och en oval eftersom jag inte kunnat bestämma mig för vilken jag tycker bäst om.  Loggorna är skapade av talangfulla Saher1 från Pakistan via Fiverr. Hoppas ni tycker om dem lika mycket som jag gör!

Bloggen kommer få nytt, uppdaterat, utseende som för att matcha de nya loggorna inom kort, håll utkik!  
Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen