Välkommen till bloggens nya webbplats!

Bloggen har flyttat! Webbadressen och utseendet är nytt men allt innehåll är detsamma. Syftet med bloggen har heller inte förändrats. Mitt mål med att skriva den här bloggen är att förändra människors attityd till det som är annorlunda för att skapa ett samhälle som är tillgängligt för alla.

Jag gör det genom att dela med mig av mina erfarenheter av hur det är att leva i en värld som inte alltid är anpassad för att inkludera de som inte passar in i funktonsnormen. Mitt liv har gett mig unika insikter och kunskaper som jag delar med mig av här i bloggen. Jag delar ofta med mig mina bästa tips sådant som jag har nytta av i mitt liv. Det kan vara allt från böcker till konton att följa i sociala medier, resmål och vårdnavigation.

Jag vill skriva sådant som bidrar till kunskapsökningen hos allmänheten om funktionsvariationer i allmänhet och sällsynta diagnoser i synnerhet. Många av mina läsare lever själva med sällsynta diagnoser och/ eller komplexa hälsotillstånd, andra är anhöriga, arbetar inom vården eller är intresserade av att lära sig mer av anledningar. Jag är glad och tacksam för alla mina läsare! Det är tack vare er som jag kan satsa på blogg och föreläsningar.

Eftersom denna webbplats är nyskapad finns det fortfarande vissa buggar, trasiga länkar och annat som inte är klart än. Detta är min första webbsida. Jag håller på att lära mig hur man gör och jag lär mig mycket nytt hela tiden. Jag kommer att göra förbättringar eftersom och ber om överseende under tiden.

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen