Stressad

Förra veckan har det varit tyst från mig här i bloggen. Det har flera orsaker. Dels har jag haft mycket att göra i skolan eftersom jag hade examination hela förra veckan. Dels har jag fyllt år och därför spenderat tid med vänner och familj. Jag har också flera projekt igång som inte riktigt är klara ännu! Utöver det fick jag sorgebesked i veckan.

Min farmor har efter lång tids sjukdom gått bort. Det är såklart ledsamt att hon inte finns mer men eftersom hon var så sjuk är jag samtidigt glad att hon fått ro. Jag väljer att se det som att farmor har det bättre nu, hon behöver inte lida mer och kan vila ut. Dödsfallet innebar att jag som barnbarn fick vara med och ordna en del praktiska saker under veckan. Pappa är fortfarande sjuk och jag har velat hjälpa honom så mycket som möjligt i med hans mammas död.

Foto: Emma Bohlin
Syntolkning: Leende kvinna med axellångt blont hår, svarta glasögonbågar och svarta kläder. 

Jag har flera nya projekt på gång bakom kulisserna i bloggen som jag hoppas kunna berätta om för er så snart som möjligt! Jag känner mig inte riktigt redo än (jag har en ständig kamp med min inre perfektionist och självkritiker).

Med anledning av allt detta är denna månadens boktips inställt. Jag har flera bra tips på gång och serien kommer att vara igång igen som vanligt nästa månad. Håll utkik!

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

2 svar på “Stressad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen