April kommer med solen

Våren är här! Solen skiner och snön har smällt. Igår har jag och Bagheera varit ute på “kattenad”. En kattenad är en promenad som man går med en katt. När man går en promenad med en katt får man gå dit katten vill gå och i den takt som katten bestämmer. Det kan vara både frustrerande och härligt! 

Jag mår bra av ljuset och värmen, mina smärtnivåer går ner. Det känns i hela min kropp att vintern är över. Jag har fått ett program med övningar av min fysioterapeut för att stärka bålen och bäckenet för att på så sätt minska mina smärtnivåer från mitt bäcken ytterligare. Min största utmaning just nu när jag börjar må bättre är att “skynda långsamt”. Jag vill allt! NU! Men jag vet av erfarenhet hur stor risken är för att det blir ett bakslag istället om jag inte tar det lugnt. 
Läs mer om hur jag mått den senaste tiden här: The spoon theory och lite goda nyheter

Händer i April

I april kommer historien om om “Mitt hjärta” fortsätta. Historien blir längre och längre medans jag skriver eftersom jag minns mer och mer allt efter som. Jag är inte klar med skrivandet och jag vet inte hur lång den kommer att bli ännu. Men jag kan lova att än är det inte slut på dramatik. Detta trots att jag nu är opererad och tillbaka på avdelningen finns en hel del spännande kvar att berätta.Men ingen som läser behöver ju bli allt för orolig eftersom jag kan berätta historien i efterhand!

Den första delen av serien “Mitt hjärta” finns här
“Månadens boktips” fortsätter självklart också denna månad! Detsamma gäller förra månadens nyhet “Månadens #FF”.

Dessutom håller jag på med ett par jättespännande projekt just nu. Ett par av dessa vill jag hålla för mig själv ett tag till men ett kan jag berätta mer om: Jag ska hålla en föreläsning på Motala Bibliotek den 24 april kl.18.30. Namnet på föreläsningen är: “Hur når vi ett hållbart samhälle för alla?”. Det ska bli så spännande! Jag kommer att berätta mer om detta projekt i bloggen under månaden. 

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen