Sommaren är kort

Sommaren är här! Jag älskar sommar och sol. För mig betyder sommaren festival, musik, vila och frihet. På sommaren är jag i princip smärtfri. Jag har inga tunga kläder som tynger ner och gör varje rörelse till ett projekt. I år liksom alla andra år det senaste årtiondet inleder jag Juni med att packa väskan och bege mig till Sweden Rock Festival.

Sweden rock Festival

Idag anlände jag till Norje Boke Camping utanför Sölvesborg. På denna camping, intill havet, ska jag spendera några dagar innan Sweden Rock festival drar igång på Onsdag. Ca 80 band, fem scener och 30 000 besökare. Festivalen pågår i fyra dagar och sedan är det dags att packa ihop vårt läger och resa hem igen. När vi ser festivalområdet försvinna i backspegeln säger vi inte hej då, vi säger på återseende, för vi vet att vi kommer igen. I inlägget: Ge oss mera hårdrock kan du läsa mer om vad Sweden Rock betyder för mig. 

Läs mer om den fantastiska stämningen på förra årets Sweden Rock Festival i inlägget Hårdrock är kärlek.
Eftersom det är trettiotusen besökare på plats som alla har mobila enheter med uppkoppling till webben har uppkoppling under de senaste årens festival varit begränsad. Jag kommer dock att göra mitt bästa för att ta mig igenom bruset och nå ut genom sociala medier. Om jag inte får ut det jag vill under festivaldagarna kan det hända att det kommer mer i efterhand. Under festivaldagarna kommer jag inte skriva så mycket men jag ska försöka se till att ta mycket bilder och kanske till och med filma en del!

Följ mig i sociala medier om du inte missa något av min festivalupplevelse!   

Vill du komma hit och göra mig sällskap? Det finns fortfarande biljetter till torsdagen och lördagen!

Detta händer i bloggen i Juni

Jag har inte mått så bra i Maj. Jag har skrivit en del om detta i bloggen och berättat en del om det i sociala medier. Därför har jag flera om de saker som jag velat skriva om under månaden fått vänta. Jag har helt enkelt inte orkat. Men eftersom detta är en blogg där jag visar min verklighet så som den är vill jag inte dölja att det är så här det förhåller sig (även om det är jobbigt att prata om), tvärt om känner jag att det är viktigt att berätta.

I Juni ska jag att försöka fortsätta att skriva serien “Mitt hjärta”. Historien är inte färdigskriven och jag minns mer och mer allt efter som. Serien kommer nu att handla om några av mina ljusare minnen från operationen. Nämligen när jag kom tillbaka till Sverige och fick träffa alla mina vänner och anhöriga igen.

Den första delen av serien “Mitt hjärta” finns här

Tipsserierna “Månadens boktips” och “Månadens #FF” fortsätter självklart också denna månad!

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

2 svar på “Sommaren är kort

  1. Hej
    Vad kul att du är här i Norje. Jag bor bara 7 km från Norje och jag har tidigare arbetat flera år på Sweden Rock Festival. Hoppas du får det trevligt på festivalen.

  2. Hej, det är roligt att vara här i din vackera hembygd!

    Jag kan nästan lova att detta år liksom alla andra kommer att bli helt fantastiskt ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen