Månadens följarfredag: Juli

Idag är det månadens följarfredag här i bloggen! (#FF, följa fredag. Kommer ifrån engelskans follow friday.) Sista fredagen varje månad vill jag tipsa om ett konto i sociala medier jag tycker alla borde följa! Det kan till exempel vara en organisation med mycket bra resurser, personer med positiv inställning till livet eller företag jag gillar. Månadens följarfredagstips är Girlsonwheels som drivs av fem fantastiska kvinnor.

“Ingenting är omöjligt, det gäller bara att hitta en annan väg! Motivera och inspirera, brinner vi för. Vi delar med oss av tips och erfarenheter, häng med!” 
-Avsnittet “Om” på gruppens Facebooksida

Gruppen startades för lite över ett år sen och har idag över fyratusen följare på Instagram. Gruppen består av Louise från Göteborg, Andrea från Linköping, Helle från Stockholm, My från Luleå och Kristin från Karlstad. De vill inspirera och motivera andra att livet blir vad man göra det till, oavsett om man går eller rullar. Det gör de genom att dela med sig av allt från sina vardagsliv och träningstips till sina egna inspirerande livshistorier. De delar också med sig av tips på tekniker för hur man kan ta sig fram i allt från skogsterräng och rulltrappor till sandstränder med rullstol. Tekniker som jag personligen är extremt imponerad av och som rullstolsanvändare på deltid sedan många år inte är i närheten av att behärska!

Girlsonwheelsswe
Publicerad med upphovsrättsinnehavarens tillstånd. 
Tillsammans trotsar de fördomar, sprider motivation och inspiration. Speciellt till andra personer i rullstol. Världen behöver fler förebilder som dem! Följ dem i sociala medier för att se hur de lever sina liv till max utan att låta det faktum att de använder rullstol för att ta sig fram hindra dem. Deras facebooksida och instagram hittar du genom att följa länkarna.

Läs mer:

Funkisliv.se- Girlsonwheels vill trotsa fördomar

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen