Sommarnätter

Månaden som kommer är en spännande månad. Helgen som kommer ska jag på Skorgsröjet tillsammans med min man. På skogsröjet ska vi se band som Liv Sin, Mustasch, Airbourne och The Darkness. Skogsröjet är en mysig mindre festival mitt i skogen utanför Finspång i Rejmyre. Det finns fortfarande biljetter så den som är sugen på att göra oss sällskap har fortfarande chansen! Jag kommer att ha mycket att fira månaden som kommer. Både födelsedagar och att jag nästa vecka ska jag börja arbeta igen. Jag kommer fortsatt att vara sjukskriven på halvtid ett tag till (motsvarande min normala arbetsförmåga innebär detta att jag kommer arbeta 25% till att börja med).

Foto: Emma Bohlin
Syntolkning: Ljussken kommer från en utomhusscen.

Läs mer

Händer i bloggen i Augusti  

Jag har tidigare skrivit att jag planerat fortsätta skriva serien om “Mitt hjärta”. Min intention har hela tiden varit att skriva klart serien så snart som möjligt. Eftersom jag den senaste tiden inte har mått bra har dock detta fått vänta. Jag planerar fortfarande att skriva färdigt serien så snart jag orkar men det måste få ta den tid det tar. Historien är inte färdigskriven och jag minns mer och mer allt efter som. Serien kommer nu att handla om några av mina ljusare minnen från operationen.

Den första delen av serien “Mitt hjärta” finns här

I juni har jag varit sjukskriven för första gången. Därför har jag flera om de saker som jag velat skriva om under månaden fått vänta. Nu när jag sakta men säkert börjar få tillbaka ork och koncentrationsförmåga har jag börjat kunna kunnat börjat skriva de om de saker jag skjutit upp den senaste tiden. Jag har flera intressanta historier på gång. Men eftersom jag fortfarande bara orkar koncentrera mig kortare stunder tar det tid att få någonting färdigt. Jag kommer också att fortsätta berätta om resan till Kalmar och Öland. Tipsserierna “Månadens boktips” och “Månadens #FF” fortsätter denna månad också.

Foto: Emma Bohlin
Syntolkning: Siluetten av växtlighet, en blank sjö och
vita moln på en blå himmel. 
Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen