Månadens följarfredag: Mars

Premiär för månadens följarfredag! (#FF, följar fredag. Kommer ifrån engelskans follow friday.) Sista fredagen varje månad vill jag tipsa om ett konto i sociala medier jag tycker alla borde följa! Det kan till exempel vara en organisation med mycket bra resurser, personer med positiv inställning till livet eller företag jag gillar.

Månadens följarfredagstips är: Nationella Funktionen Sällsynta Diagnoser (NFSD). 

Nationella funktionen för sällsynta diagnoser.
Publicerad med upphovsrättsinnehavarens tillstånd. 
Nationella Funktionen Sällsynta Diagnoser, NFSD, arbetar för att förbättra livssituationen för personer med en sällsynt diagnos och deras anhöriga. NFSDs uppdrag består i att samordna, koordinera och sprida information inom det sällsynta området. NFSD bedriver sin verksamhet inom Ågrenska, utanför Göteborg. Mer om Ågrenska hittar du här. Hos dem kan man bland annat hitta massor med information om aktuella kurser, utbildningar och temadagar som anordnas i Sverige inom området sällsynta diagnoser. De har också information om vad olika samhällsaktörer har för skyldigheter gentemot den som har en sällsynt diagnos och tips om finns för resurser och stöd och mycket mer.

Följ NFSD på deras hemsida, Facebooksida, Youtube, Twitter och Linkedin.

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen