Miljövetare söker jobb

De senaste två åren har jag arbetat som miljöskyddshandläggare på Miljöskyddsenheten vid Länsstyrelsen i Östergötland. Det har varit en lärorik och rolig tid men nu i november avslutas min anställning och det är dags för mig att söka mig vidare mot nya utmaningar. 

Photo: James Wheeler via Pexels.
Syntolkning:
Ett vägskäl på en naturstig. 

Därför söker jag nu anställning i Östergötland med 50% omfattning. Jag är utbildad miljövetare och är privat engagerad inom flera hållbarhetsområden. Har du några idéer eller tips kontakta mig gärna. Mer om min professionella profil finns i min LinkedInprofil här.

Hjälp mig gärna med att sprida att jag söker genom att dela detta inlägg. Dela gärna även detta inlägg jag skrivit på Facebook. 

Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen