Jag har ett nytt jobb

Jag har ett nytt jobb!

Lyckorop, applåder och jubel! Jag har fått jobb som kommunikatör på Riksförbundet Sällsynta diagnoser där jag ska arbeta med arvsfondsprojektet Sällsynt mitt i livet. 14 månaders arbetssökande är över. Jag kommer att arbeta halvtid och i huvudsaklig hemifrån även efter att pandemin är över. I måndags, dagen efter att jag blev klar med min utbildning i hållbar kommunikation började jag mitt nya jobb. Den första veckan har swishat förbi! Jag har skrivit om Riksförbundet Sällsynta diagnoser här i bloggen förut, läs inlägget här.

Detta jobb är som en dröm för en funktionsrättsaktivist som mig. Det här jobbet ger mig en fantastisk möjlighet att arbeta med det jag brinner för. Jag kommer få möjligheten att arbeta med sällsynta frågor på systemnivå. Samtidigt kommer kommer jag att fortsätta att driva den här bloggen och arbeta med sociala media på min fritid för att fortsätta sprida hopp och kunskap.

Jag kommer inte att sluta kämpa förens alla människor, oavsett funktionsförmåga, har rätten att leva sitt bästa liv!

Jag har ett nytt jobb!
Mitt namn är Emma Bohlin. Jag har en sällsynt genetisk bindvävsdiagnos som heter Loeys-Dietz syndrom (LDS). Jag är funktionsvariationsaktivist sedan många år. I denna blogg delar jag med mig av mina upplevelser, tips, vad min diagnos innebär och hur den påverkar mitt liv. Jag använder också bloggen som plattform för att förändra människors attityd till det som är annorlunda.
Inlägg skapade 211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen